Online bestellen

Betaal op cvoorhand via de payconiq app. Scan het logo hiernaast en betaal het bedrag. Of betaal ter plaatse via de Bancontact mobile of payconiq app 

Geachte klanten,

Vanaf heden kan u ook online bestellen via deze site of via de APP die u kan downloaden via de EasyOrderStore.

U kan ook HIER ONLINE BESTELLEN VIA DE WEBSITE. Klik op onderstaande link

https://storev4.easyorderapp.com/dedikkeboulet/nl

Indien u problemen ondervindt bij het online bestellen, neem dan telefonisch contact op 054/25.32.21

Bestelt u liever via uw smartphone, dan kan u hier de EasyOrder Store downloaden via Google Play of de App store. Let goed op de schrijfwijze van de app. U installeert de EasyOrder Store door op ‘installeren’ te klikken.

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.easyorderapp.com

Zie instructies filmpje https://www.youtube.com/watch?v=scrtjXeDe1o

De APP geeft als enige betaalmogelijkheid ‘cash betalen bij levering’. U kan ook vooraf betalen via Payconiq, aan de hand van de Payconiq App en de QR code (afgebeeld aan rechterzijde en boven in de hoek op deze pagina).

Ter plaatse kan u ook betalen via de bancontact APP, of via de mobile banking functie van uw bank. Gelieve bij aankomst mee te delen dat het om een online afhaling en betaling gaat.

Uw bestelling (indien klaar) bevindt zich in de warmhoudkast vooraan in de frituur. Aanmelden aan de kassa, is indien de bestelling al werd betaald, niet meer vereist.

U kan uw bestelling dan onmiddellijk meenemen.

Het tijdstip voor afhaling is indicatief. We behandelen uw bestelling zo spoedig mogelijk. Via mail, wordt u steeds op de hoogte gesteld van de status van uw bestelling. Vanaf het ogenblik dat u een bericht krijgt dat de bestelling ‘wordt voorbereid’ duurt het maximum 10 minuten, afhankelijk van de drukte eer uw bestelling klaar is.

Alvast bedankt!

Eet smakelijk